Netradiční vánoční dárek dostávají letos obchodní partneři i zaměstnanci Etnetera Group. Ve středu 16. prosince mohou exkluzivně zhlédnout streamované představení Divadla Bolka Polívky v Brně a současně tak podpořit divadelní umělce, kteří se vzhledem k protiepidemickým opatřením ocitli ve velmi složité situaci. V předpremiéře pro ně herci odehrají hodinovou verzi občasníku Re:kabaret Re:start, který dramaturgicky a režijně připravují Hana Mikolášková a Matěj Randár. Pořad uvede Bolek Polívka a jako speciální host v Re:kabaretu vystoupí jeho dcera Anna.

Myšlenka podpořit právě divadelní umělce, které vládní opatření spojená s nákazou covid 19 uvrhla do dlouhodobé existenční nejistoty, vznikla v Etnetera Motion, jedné ze tří společností skupiny Etnetera Group. „Mimořádná doba vyžaduje jiný přístup k vánočním oslavám, než obvykle. Chceme zprostředkovat radost, humor i naši lidskou empatii a zájem těm, kterým může pomoci překonat tohle těžké období. A našim klientům i zaměstnancům od srdce poděkovat za zvládnutí roku na homeoffice,“ říká Václav Peterka, CEO společnosti Etnetera Motion.

„Nabídku jít do představení formou streamu pro vybrané publikum jsme velmi rádi přijali a Etneteře srdečně děkujeme za tuto vánoční sponzorskou podporu, díky které můžeme Re:kabaret vůbec letos realizovat a hercům tak před vánoci zajistit alespoň částečný příjem. Re:kabaret Re:start odehrajeme ten večer v předpremiéře vůbec poprvé před diváky, kteří budou vzhledem k době „Covidové“ přítomni bohužel, jen virtuálně. I tak se ale těšíme na jejich dojmy a názory, pokud je s námi budou sdílet v rámci následné společné online diskuze,“ komentuje spolupráci Ondřej Chalupský, ředitel Divadla Bolka Polívky v Brně.

Svojí kabaretní atmosférou Re:kabaret Re:start navazuje na úspěšný projekt Re-kabaret, který Divadlo Bolka Polívky uvádělo v předchozích pěti letech. Jde o pestrou směsí skečů, stand-upů, pantomimy a improvizace okořeněné nekorektním humorem. Speciálním hostem Re:kabaretu bude herečka Anna Polívková. Etneteru pozdraví také další mimořádný host Bolek Polívka, s jehož mistrovstvím je divadlo od začátku spojeno, a večer bude zakončen povídáním online přímo s diváky.

Virtuální návštěvu divadla zprostředkuje Etnetera Group pomocí speciálně vytvořeného vánočního webu a elektronické vstupenky s heslem, zaslané pozvaným obchodním partnerům i zaměstnancům Etnetery Group den před představením. Komunikaci prostřednictvím chytrého e-mailového řešení, které umožňuje personalizované oslovení každého účastníka akce, pochází z technologické dílny Etnetera Activate a. s.