Dnes vám představíme dalšího z členů naší Motion Family, a to Kateřinu Kalferstovou. Kačka je v Etnetera Motion od června 2018 a momentálně je na pozici Idea maker v Brand oddělení. O Kačce jsme se toho chtěli dozvědět více, a proto jsme ji krátce vyzpovídali.

Jak jsi se k Motionu dostala a kdy to bylo? 

Odpověděla jsem na příspěvek, který na mě vyskočil na facebooku. Bylo to hrozně rychlé. Myslím, že mi ještě v den, kdy jsem poslala životopis, přišla odpověď zda stihnu do dalšího dne vypracovat všechny úkoly, protože už chtějí zvát lidi do druhého kola na pohovor. To jsem udělala a pak mi už volal Jiřík Vávra, který tehdy dělal teamleadera “kreáče”, jestli si můžu přijít popovídat do Motionu. No a za týden jsem nastoupila.

Jaká byla tvoje role v na začátku? Věnovala ses podobné práci i předtím?

Momentálně úplně stejná. Zrovna teď poslední měsíc pracuji na dvou zcela stejných projektech, jako tehdy na začátku. I když mezi tím jsem samozřejmě participovala u množství jiných projektů a klientů. Ale ten základní core si držím. To znamená, že se starám o social media pro NIVEA CZ/SK/HU a také se podílím na aplikaci ROSSMANN CLUB, kde řeším copywriting a aktivace kolem ní. Mimochodem otextovat  tuto appku byl můj úplně první úkol v Motionu, mimo NIVEA tedy.

Co tě nejvíce baví na práci Idea makera? 

Vlastně to mám takové schizofrenní. Baví mě řád a disciplinovanost klienta jakým je Beiersdorf. Hodně pravidel, ale i férovost. Děláme tam velké množství výstupů a vše musí jet jak na drátkách. Což díky naprosto skvělým kolegům jde. Na druhé straně mám ráda i takový ten řízený chaos kolem tendrů a fakt, že málokdy je každý týden stejný. No a pak, když jsem “copík” samozřejmě, hrát si se slovy v pracovní době je pro mne požehnání. 

Co máš na Motionu nejraději?

Myslím, že jsme fakt super tým. Od vršku až do týmů. Když neděláš blbosti, tak máš důvěru a docela i volnou ruku. 

Na jakém nejzajímavějším projektu jsi zatím pracovala?

Neuvěřitelné množství. Bojím se vyjmenovávat, abych na něco nezapomněla… to je jak když si přebíráš nějakou cenu. Ale teď momentálně to je hlavně o té aplikaci. Tu mám ráda, protože je to už něco hmatatelného, co lidem opravdu může usnadnit nějaké každodenní starosti. Ještě když jsem psala scénář pro Huawei, to bylo perfektní. Spot jsme natáčeli s Martinem Šonkou a Darou Rolins. No a z Martina jsme byli všichni naprosto paf samozřejmě, je to neuvěřitelný člověk. 

Máš nějakou vtipnou příhodu, která se ti za ty roky u nás stala? 

Můžu se opakovat? Neuvěřitelné množství. Jsem hodně zbrklý člověk v uvažování, v jednání, v pohybech, v mluvení. Tím se člověk lehce dostane do vtipných, trapných až sebedestruktivních situací. Naštěstí je v Motionu hodně lidí se super smyslem pro humor, většinou sarkastickým, tak se chápeme a je dobře.

Pokud zrovna nepracuješ, jak trávíš svůj volný čas? 

Chodím docela často na lekce jógy, taky hodně času trávím na Jiřáku s kamarády a se sousedy. Žižkov je taková super vesnička, s nádhernými a zajímavými lidmi. Nejrůznější profese, nejrůznější povahy, životní situace, ale téměř všichni s dobrým srdcem. 

Moc děkujeme Kačce za rozhovor a příští měsíc se můžete těšit na dalšího člena naší #motionfamily !