Do Social Media Teamu kreativní agentury Etnetera Motion, patřící do skupiny Etnetera Group, se přidala Barbara Kropáčková a Gabriela Janyševa. 

Barča s Gabčou přinesly do týmu zkušenosti z jiných agentur i odvětví a hlavně otevírají další možnosti pro celkový rozvoj týmu. Barča má velký rozhled i zkušenosti v rámci influencer marketingu, který v Motionu dlouhodobě budujeme a neustále rozvíjíme. Stavíme nejen na našich kvalitních vztazích s influencery, ale také na promyšlené práci s daty, která nám umožňuje optimalizovat spolupráce. Pracujeme s koeficientem, díky kterému dokážeme vyhodnotit spolupráci nejen z pohledu tvrdých čísel, ale i affinity a přínosu brandu,” uvedla Alžběta Poláková, Team Leader Social Media Teamu Etnetera Motion.

Uvědomujeme si i jak je podstatné podchycení mladé a rychle se rozvíjející Tiktok platformy a právě i tento směr Barča s Gabčou v rámci týmu podpoří. Holky doplnily tým, který v Motionu dlouhodobě buduje rozvoj značek s přesahem na vývoj platforem, trendů i technologií. V současné chvíli se zabýváme brand safety a krizovou komunikací,” dodala Alžběta Poláková.

Barbara má několikaleté zkušenosti s koordinací a hodnocením veřejných soutěží, influencer marketingem, copywritingem a správou sociálních sítí. Do Etnetera Motion se po půlroční pauze vrací z projektu CPPT UK Hyb4City, kde se starala o PR a komunikaci na sociálních sítích. V Etnetera Motion se věnuje především influencer marketingu, se kterým má již předešlé zkušenosti hlavně díky značce Eucerin a dále  copywritingu napříč našimi klienty. Chyběla mi kreativita i možnosti, které Motion nabízí a na naši obnovenou spolupráci se moc těším. Zaměřím se především na splnění nastavených cílů v rámci rozvoje influencer marketingu, hravý copywriting a trendovost Tiktoku,” řekla Barbara Kropáčková,  Copywriter Manager Social Media Teamu Etnetera Motion. 

Gabriela má zkušenosti nejen s pozicí Copywriter pro menší klienty, ale především působila jako exekutivní Account Manager pro agenturu DDB. Poslední rok strávila v agentuře Socialsharks na pozici Social Media Manager. Jejími klienty byly například PENNY market nebo Objevte více/ Good Point. V Etnetera Motion se stará o tvorbu obsahu a každodenní komunikaci pro značky CORNY a Schwartau. Těším se na kreativní rozvoj a posouvání brandů kupředu. Mám ráda nové výzvy a hledání cest s technologickým přesahem jako jsou AR, interaktivní řešení či dynamika kreativ dle světových trendů,” řekla Gabriela Janyševa, Content Manager Social Media Teamu Etnetera Motion. 

O Etnetera Motion:
Etnetera Motion je kreativní full-service agentura skupiny Etnetera Group. Technologické
zázemí rodiny Etnetera propojuje s kreativní strategií, digitálními trendy a progresivním
přístupem. Mezi její specializace patří design a kreativa, brand building, tvorba komunikačních
strategií, produkce obsahu, ale i byznysová řešení jako jsou learning development a loajalitní
programy. Dlouhodobě spolupracuje s partnery, mezi které patří ŠKODA AUTO, NIVEA, MSD,
ROSSMANN, Eucerin nebo Hero Czech.

Rita Gabrielová
Manažerka komunikace
rita.gabrielova@etnetera.cz
+420 702 174 103