Konzultační společnost Etnetera Sense, člen přední české technologické skupiny Etnetera Group, rozšiřuje svůj tým o dalšího e-commerce konzultanta. Ze společnosti SmartEmailing do týmu přichází Eliška Flasarová.

“Etenetera Sense získává tolik potřebnou ženskou energii. A velmi unikátní exekutivní kompetenci, kterou si Eliška přináší ze svých dřívějších projektů. Pro naše klienty jsme tak schopni připravit e-commerce strategii i všechny potřebné kroky k její smysluplné realizaci,” říká Jiří Štěpán, CEO Etnetera Sense.

Eliška Flasarová se e-commerce aktivně věnuje od roku 2003, ve stejné době pomáhala vzniku společnosti
ACOMWARE s.r.o. a rozvoji e-commerce marketingu. Později pokračovala konzultační činností například ve
společnostech oXyShop nebo SmartEmailing. S přechodem do digitálního prostředí pomáhala jak velkým retailovýmhráčům typu Globus, tak českým rodinným firmám jako Orion domácí potřeby. V posledních dvou letech, zasažených pandemií covid 19, konzultačně podporovala další transformační e-commerce projekty, které reagovaly na turbulentní vývoj trhu.

“Můj start v konzultační roli pro Etneteru je pro mě velkým profesním adrenalinem, protože tuto značku vnímám jako velmi silného B2B partnera s unikátní kulturou i silným skupinovým zázemím. Její portfolio softwarového vývoje, datové analýzy, kreativní komunikace i konzultační role je komplexní službou i silnou podanou rukou všem, kteří chtějí smysluplně digitalizovat své podnikání,” říká Eliška Flasarová.

Mimo konzultační roli pro klienty Etnetery bude Eliška podporovat i strategický rozvoj Etnetera E-commerce Frameworku (EEF). Tedy řešení, které pohání řadu českých eshopů a které má ambici hrát významnou roli na trhu e-commerce řešení.

Etnetera Sense

Etnetera Sense je členem přední české technologické skupiny Etnetera Group. Od roku 2021 nabízí ucelená digitalizační řešení od strategie až po dohled nad end-to-end realizací pro klienty ve vybraných segmentech trhu. V současné době jde především o E-Commerce a finanční služby, do budoucna se chce tým expertů
zaměřit na automotive, retail nebo utility. Mezi současné klienty Etnetera Sense patří ČSOB, Expo Bank, Equa Bank, Broker Trust, Košík.cz nebo ROSSMANN.

Kontakt pro média

Mgr. Rita Gabrielová
Manažerka komunikace, Etnetera Group
rita.gabrielova@etnetera.cz
+420 702 174 103