Etnetera už je tady čtvrt století! Náš rok oslav jsme zahájili velkou parádou v Planetáriu (mrkni tady) a s našimi klienty jsme zasadili stovku stromů. A pokračujeme podle slavné věty: „Neptej se, co udělá firma pro tebe, ptej se, co ty uděláš pro firmu“. Další akce tak pořádají lidé z Etnetery. Vylosovali jsme týmy do skupin a až do listopadu budeme mít každý měsíc jednu akci v režii našich kolegů. Týmy se navíc při vymýšlení akcí řídí heslem HOP, tedy Hravost – Oslava – Pomoc.

Léto a prázdniny už jednou na plné obrátky a my jsme si lámali hlavu nad tím, co společně s kolegy ze  Sales&Marketing (Etnetera) & Etnetera AI připravit, jako další chod v rámci našeho Roku oslav… A pak jsme na to kápli! Co by to bylo za prázdniny bez letního kina, že?! Navíc s dobrým pitím, jídlem, popcornem a zároveň radostí pro děti „naše” i ty „přespolní” z Dětského domova Charlotty Masarykové.

Jako základnu jsme si vybrali autokino v Ledárnách Braník, kam jsme přivezli spoustu hraček a další zábavy, aby si každý přišel na své. Pro drobotinu i dospělé jsme si navíc ve spolupráci s autokinem připravili našlapaný foodtruck s alkem i nealkem, burgery, hot dogy a dalšími pochutinami. No, co si budeme povídat, prostě mňam!

‍Jakmile se začalo smrákat a na obloze vykukovaly první hvězdy, byl čas na zlatý hřeb večera – promítání filmu. Dítka už šla do hajan, takže jsme si mohli pustit i něco pro dospěláky, konkrétně Vyšehrad Fylm. Zapluli jsme do lehátek, přikryli se dekami a uždibovali popcorn.

‍Chill jak víno, tak mrkni na fotky!