Dobré vztahy jsou základ všeho. V naší firemní kultuře o tom víme svý. Odvádět kvalitní práci a plnit požadavky klientů je naším hlavním cílem. K našim klientům chceme mít ale i osobní přístup a snažíme se ukázat, že nám na vzájemných vztazích záleží. Proto jsme vymysleli Motion Business Breakfast. Snídaňový event, kde si můžeme společně nasytit žaludky i mysl. První ročník se konal 15.11. a vzhledem k pozitivním ohlasům jistě nebyl poslední.

 

Společně jsme tedy odstartovali den povzbuzeni dobrou kávou v samotném srdci Etnetery. A proč je to vlastně Business snídaně ?

Naši specialisté si nachystali krátké tématické vstupy, týkající se digitálního světa. Jednoduše jsme chtěli našim klientům ukázat, co nás baví a následně rozvinout diskuzi. Co kdybychom náhodou přišli na další možnosti spolupráce …

 

 

 

Na první Business Breakfast jsme probrali hned několik zajímavých témat. Prezentace se týkaly umělé inteligence, perzonalizace videí i aktuálních trendů v digitální komunikaci. Poslechli jsme si, jaké je to projít vzdělávacím programem na Harvardu a že krásná forma nemusí být automatickou zárukou úspěšné kampaně. Celá akce se nesla v příjemném duchu a hromadná diskuze na závěr byla ideálním vyústěním.