Etnetera Motion zvítězila ve více kolovém výběrovém řízení ŠKODA AUTO ČR a stala se tak jednou z hlavních agentur, která bude odpovědná za přípravu a adaptaci nadcházejících kampaní automobilky v České republice.

Výběrové řízení vypsala ŠKODA AUTO na konci června 2021. V tendru dle informací bylo více než deset agentur, ze kterých si klient po dvou kolech vybral právě dvě vítězné. ŠKODA AUTO je jedním z klíčových klientů a partnerů Etnetera Group, jak v oblasti kreativní komunikace, tak v oblasti IT řešení a inovací.  Aktuálně nejnovějším projektem v Motion  je ATL kampaň Obraz budoucnosti pro ŠKODA Kariéra, která odstartovala na podzim loňského roku. 

V prvním kole tendru účastníci zpracovali tři případové studie. Měli vytvořit brandovou kampaň pro podporu image a brandových atributů, taktickou kampaň pro podporu prodeje a dealerské sítě a ve třetí části speciální aktivaci dle zvolených témat. Druhé kolo se týkalo uvedení nového modelu ŠKODA FABIA na český trh. 

„Jsme rádi, že naše dlouholeté zkušenosti s různými divizemi ŠKODA AUTO, nyní budeme moci využít i ve spolupráci s českým zastoupením. O to více pak v oblasti ATL komunikace, která český lovebrand profiluje u domácích zákazníků. Naším úkolem bude vedle zavedené agentury přinášet nový pohled na věc a také zapojit technologické přesahy, které nabízíme v rámci Etnetera Group,” podotkl Michal Bubeníček, Strategy director Etnetera Motion. 

„V náročném tendru jsme si vybrali partnery, kteří budou mít za úkol pokračovat v nastaveném standardu naší komunikace a přidat k němu i něco navíc. Velmi důležitým tématem pro nás bude v nadcházejících letech elektromobilita, což bude i největší výzva v oblasti komunikace právě pro spolupracující agentury,“ říká Libor Šedivák, vedoucí marketingu ŠKODA AUTO Česká republika.

Etnetera Motion

Etnetera Motion je kreativní full-service agentura skupiny Etnetera Group. Technologické zázemí rodiny Etnetera propojuje s kreativní strategií, digitálními trendy a progresivním přístupem. Mezi její specializace patří design a kreativa, brand building, tvorba komunikačních strategií, produkce obsahu, ale i byznysová řešení jako jsou learning development a loajalitní programy. Dlouhodobě spolupracuje s partnery, mezi které patří ŠKODA AUTO, ROSSMANN, NIVEA, MSD, innogy a další.

Kontakt pro média

Mgr. Rita Gabrielová
Manažerka komunikace, Etnetera Group
rita.gabrielova@etnetera.cz
+420 702 174 103