Dnes vám představíme dalšího člena naší #MotionFamily – Lucii Grochalovou. Lucka se do naší Motion rodiny přidala před dvěma roky, kdy nastupovala jako Project Manager. Z této pozice se posunula na Account Managera a má na starost především projekty v rámci ŠKODA AUTO. Chcete vědět více? Čtěte dále…

Jak ses do Motion dostala a kdy to bylo? 

Rychle. Bylo to v srpnu 2019. Měla jsem plán mít tak dva měsíce volno, odpočívat a cestovat. Hned zkraje léta na mě vyskočily inzeráty Motionu, který v té době hledal Accounta a Projekťáka. Předtím jsem dělala obě pozice, nicméně popisem mi byl bližší ten Projekťák. Následoval pohovor s naší Andy, při kterém jsme si naprosto padly do oka. Na Motion jsem měla dobré reference, proto nebylo co řešit. Tedy kromě toho, že bylo potřeba, abych nastoupila okamžitě. A tak bylo po plánech. Od té doby je to jedna pořádná jízda.

Jaká byla tvoje role na začátku? Věnovala ses podobné práci i předtím? 

Do Motionu jsem nastoupila jako projekťák pro ŠKODA Kariéra, což byl pro mě tehdy full-time klient. Postupně to ale přešlo do role, kdy jsem nastavovala systém fungování a koordinování všech agentur na tomto projektu. Pak ale zamíchal kartami covid a hodně věcí se muselo změnit. Tak jsem plynule přešla do role Accounta, což pro mě nebyla až tak velká změna, ale svoje výzvy to mělo a stále má. Dostala jsem na starost další klienty a byla u několika velmi zajímavých tendrů. Rozhodně se nenudím. 

Co tě nejvíce baví na práci Account managera? 

Výzvy. To je rozhodně první slovo, které mě napadne. To ale platí všeobecně. Mám ráda různorodost, o kterou naštěstí není nouze. Každý projekt či klient je unikátní, každý má jiné potřeby, jiná očekávání, jiné cíle, jinou povahu. A jako Account mohu všechny tyto věci objevovat, nastavovat, zlepšovat a posouvat.

Co máš na Motionu nejraději?

Tak to jsou jednoznačně lidé. Je skvělý pocit pracovat s lidmi, na které se můžete spolehnout, kteří se vždycky snaží vyhovět a kteří vás podpoří, i když věci nejdou úplně ideálně. Navíc to jsou i kamarádi, se kterými si chcete jít sednout i po práci a trávit s nimi volný čas. V tom je Motion hodně výjimečný. Atmosféru u nás bych přála zažít každému. 

Na jakém nejzajímavějším projektu jsi zatím pracovala?

Být u vzniku Employer brandingu pro největšího zaměstnavatele v České republice je rozhodně velká zkušenost. Během uplynulých dvou let zde všechny agentury odvedly velký kus práce a my jako Motion jsme to celé zaštítili. Dodali jsme strategii, kreativní koncept či novou vizuální identitu. Součástí byla i velká produkce, ze které vzniklo mnoho materiálu včetně televizní reklamy. Za zmínku stojí i case Mattoni a Magnesie v USA Jde o hodně komplexní projekt, kdy při plánování kampaně a tvorbě strategie musíme brát v úvahu logistiku, skladování, distribuci či návratnost investic. To je něco, k čemu se běžně v marketingové agentuře nedostanete. Hrozně moc jsem pyšná na naši práci na ATL tendru  ŠKODA AUTO. To, co celý tým předvedl, bylo něco neskutečného. Od ledna intenzivně pracujeme na několika kampaních. Jednou z nich je například prelaunch nejnovějšího modelu ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV, kdy natáčení a focení probíhalo pod přísným utajením. Jsme zodpovědni za strategii eMobility, spolupracujeme na českém We Love Cycling a takto bych mohla pokračovat. Je to super a moc se těším, kam se společně posuneme.

Máš nějakou vtipnou příhodu, která se ti za ty roky u nás stala? 

Toho by se našlo hodně. Smysl pro humor, často dost sarkastický, v Motionu rozhodně nechybí. 

Pokud zrovna nepracuješ, jak trávíš svůj volný čas? 

Je mi jedno jak, hlavní je s kým. Všechno je ve finále o lidech, s kým se cítíte dobře. A když k tomu přidáte dobré jídlo (čti maso), tak už není vůbec co řešit. Asi se nebráním ničemu. Ale pokud mám být konkrétní, tak mám ráda hory a to v zimě i v létě. Na adrenalin mě taky užije, takže mám za sebou třeba kurz paraglidingu nebo bungee jumping. Skvělý relax je pro mě zajít do sauny. A když potřebuju jo vypnout, tak skládám puzzle nebo sochy z papíru.  

 

Moc děkujeme Lucce za rozhovor a brzy se můžete těšit na rozhovor s dalším členem naší #motionfamily !