Etnetera Motion zvítězila ve výběrovém řízení na kreativní digitální agenturu pro značku innogy. Převzala tak odpovědnost za tvorbu digitálních konceptů a realizaci kampaní v online a na sociálních sítích.

Vícekolové výběrové řízení vypsalo innogy v třetím čtvrtletí roku 2021, s cílem aktualizovat pool spolupracujících agentur. Tender byl uzavřen v prosinci a klient se s agenturou Motion na nové spolupráci domluvil ještě před Vánoci.

Naším úkolem je ve spolupráci s innogy dotvářet stávající kreativní koncepty a hledat nové a neotřelé způsoby, jak v online prostředí budovat moderní brand. Innogy chápeme jako progresivního, kreativního zadavatele a těšíme se, že nám spolupráce umožní využití inovativních digitálních forem komunikace,“ říká Dagmar Klapková, New Business Director v Etnetera Motion. 

To potvrzuje i Václav Podzimek, MarCom Manager innogy, který doplňuje, „že tím klíčovým, co od nové agentury očekáváme, je digitální kreativita plnohodnotně rozvíjející aktuální komunikační koncept a focus na aktuální on-line trendy, které mixem netradičních či nových formátů umožní oslovit maximum relevantních uživatelů.“

Etnetera Motion
Etnetera Motion je kreativní full-service agentura skupiny Etnetera Group. Technologické zázemí rodiny Etnetera propojuje s kreativní strategií, digitálními trendy a progresivním přístupem. Mezi její specializace patří design a kreativa, brand building, tvorba komunikačních strategií, produkce obsahu, ale i byznysová řešení jako jsou learning development a loajalitní programy. Dlouhodobě spolupracuje s partnery, mezi které patří ŠKODA AUTO, ROSSMANN, NIVEA, MSD, HERO CZ, innogy a další.

Kontakt pro média
Mgr. Rita Gabrielová
Manažerka komunikace, Etnetera Group
rita.gabrielova@etnetera.cz
+420 702 174 103