Etnetera Motion převzala další značku z rodiny HERO CZECH. Ke CORNY má tak nově na starost i Schwartau.

Kreativní agentura Etnetera Motion, patřící do technologické skupiny Etnetera Group, má od února na starost digitální strategii, kreativní zpracování online komunikace a správu i provoz sociálních sítí pro značku Schwartau. Ta patří do mezinárodní společnosti HERO CZECH s.r.o., kam se řadí i značka CORNY. Pro tu agentura Motion tvoří digitální koncepty a kampaně v online prostředí a na sociální sítě. 

Rádi bychom pomohli ukotvit značku Schwartau na českém trhu skrze  inovativní online komunikaci a zapojení influencerů. Věříme, že díky svěžím a vizuálně lákavým kampaním se výborné produkty Schwartau dostanou nejen do kuchyní, ale i do srdcí spotřebitelů, “ říká Dagmar Klapková, New Business Director v Etnetera Motion. 

“Velmi oceňujeme energii a nadšení, se kterou se Etnetera pustila i do zpracování strategického konceptu pro džemy Schwartau. Stejně jako u CORNY je výsledkem nová a neotřelá komunikace založená na reálných znalostech o chování naší cílové skupiny,” říká Veronika Popelková, Online Marketing Manager, Hero Czech & Slovakia  

Momentálně agentura Motion pracuje na jarní a velikonoční kampani, ke které proběhlo produktové focení. Výstupy můžete vidět jak v digitální komunikaci, tak na sociálních sítí. 

O Etnetera Motion:
Etnetera Motion je kreativní full-service agentura skupiny Etnetera Group. Technologické
zázemí rodiny Etnetera propojuje s kreativní strategií, digitálními trendy a progresivním
přístupem. Mezi její specializace patří design a kreativa, brand building, tvorba komunikačních
strategií, produkce obsahu, ale i byznysová řešení jako jsou learning development a loajalitní
programy. Dlouhodobě spolupracuje s partnery, mezi které patří ŠKODA AUTO, NIVEA, MSD,
ROSSMANN, Eucerin nebo Hero Czech.

Rita Gabrielová
Manažerka komunikace
rita.gabrielova@etnetera.cz
+420 702 174 103