Etnetera Motion má novou pozici Traffic Managera, kterou od února 2022 obsadila Michaela Miklendová. 

Michaela má v Etnetera Motion na starost plánování kapacit kreativního oddělení, úzce spolupracuje s Client Service Teamem a Tech Teamem. Prioritizuje jednotlivé požadavky klientů, včetně tendrů a jejich doručení v požadovaném termínu. 

“Akvizice nových klientů v závěru loňského roku, tedy ŠKODA ATL, innogy a HERO CZECH, si vyžádala rozšíření kreativního i Client Service Teamu. Pozici Traffic Managera jsme následně otevřeli právě proto, aby nám pomohl lépe organizovat a plánovat vnitřní kapacity. Hledali jsme vyzrálého člověka se zkušeností a vizí a já jsem přesvědčená, že se nám to povedlo,“  řekla Andrea Macháčková, Client Service Director v Etnetera Motion. 

Míša má s pozicí Traffic Managera dlouholeté zkušenosti. Šest let strávila na této pozici v digitální a mediální agentuře KINDRED. Dříve pracovala i jako Digital Specialist ve společnosti T-Mobile, kde měla na starost E2E projekty, vyhodnocení customer experience na webových stránkách, dále práci pro B2B segment nebo byla součástí projektu Magenta Experience.