Dlouho jsme Ti nepředstavili naše nejnovější členy #MotionFamily! Za poslední dobu k nám přibyli rovnou čtyři nováčci. Strategic Consultant Pavel Vykydal, Accounti Monika Zeinerová a Honza Šulc, Project Managerka Zdeňka Němečková  a copywriterka Alisa. Více o nich se dozvíš z medailonků níže.

Monika Zeinerová 

Monika odjela po studiu mediálních studií na Univerzitě Karlově do Španělska, kde žila šest let. Po návratu zpět působila jako produkční skupiny stand-up komiků, pro které mimo jiné zajišťovala angažmá po celé republice, či natáčení pro pořad Comedy Club. Zároveň spolupořádala v Praze a v Brně několik ročníků latinoamerického festivalu Merkádo. Poté nastoupila jako Account Managerka do menší agentury, kde měla mimo jiné na starosti klienty jako AUTO OPAT, Dáme jídlo či Xiaomi. V Etnetera Motion bude mít na starosti klienta AUTO OPAT.

 

Jan Šulc

Honza absolvoval soukromou hotelovou školu a poté se rozhodl vydat na tříletou cestu v programu work&travel, během které navštívil USA, Kanadu a Nový Zéland. Po návratu se rozhodl věnovat event managementu, kde získal cenné zkušenosti s organizací různých večírků a eventů. Během pandemie nastoupil jako account manager v agentuře Socialsharks, kde se podílel na správě značek Škoda Auto, Metaxa, Big Shock! a Brit. U těchto klientů se věnoval například projektům Češi opět Favoritem na MS 2022, Leoš Mareš o elektromobilitě nebo designovým návrhům gaming plechovek Call of Duty pro Big Shock!. Momentálně u nás pracuje jako Account Manager. 


Zdeňka Němečková 

Zdeňka k nám přišla z korporátního prostředí zabývající se především státní sférou, softwarem a vývojem aplikací. V odvětví IT se profesně pohybuje už od roku 2018, kdy po absolvování kurzu programátora nastoupila na pozici Project Manager v oddělení dotačního managementu v Centru vzdělávání v Hradci Králové. V Praze začala působit ve firmě Atwel jako Project Manager, kde měla na starosti vývoji webů, e-shopů a účetní software. Dále pracovala v S&T a SPCSS, kde měla na starosti projekty spadající pod MFČR z oblasti vývoje SW a u soukromých klientů s využitím vývoje v Power BI a Microsoft. U nás se zapojila do  technického týmu, kde se na pozici Project Manager stará o projekty pro klienty Škoda Auto, AUTO OPAT a eMob Hub.

Pavel Vykydal

Pavel vystudoval marketingovou komunikaci ve Zlíně. 5 let byl branďákem ve firmách Pepsico a Kofola. Vedl launch čtyřiceti produktů, dvou nových značek (Targa Florio, Cirkulka) a dvě značky rebrandoval (Royal Crown Cola a F. H. Prager). S Royal Crown Colou a agenturou WMC Grey natočil nejlepší reklamu roku 2019. Od roku 2022 se pohybuje na straně agentur jako brandově komunikační stratég, podílel se na vítězných tendrech repositioningu Becherovky, HR komunikace Siemens nebo interní komunikace evropských pivovarů Asahi. Na volné noze pomáhá jako “brand terapeut” a evenťák. V Olomouci pořádá festival a objel Česko s esportovou roadshow po obchoďácích. V Motionu pomáhá  klientům se směřováním značek a v tendrech rozlouskávat neřešitelná zadání.

Alisa Safonová 

​​Alisa objevila agenturní prostředí již během studií na University College Prague. Angažovala se nejdřív jako asistentka a později copywriterka a produktová fotografka v agentuře Mustard, kde spolupracovala na tvorbě obsahu pro značky Ahmad Tea, Mr. Brown a Pilsner Urquell. Po třech letech se připojila k týmu NMDS, menší agentuře, kde se na dva roky plně ponořila do produkce a idea makingu. Paralelně se začala věnovat SoMe marketingu a později nastoupila do agentury Oh My DOT jako Social Media Managerka pro klienty Tesco a Carnilove. V Etnetera Motion doplnila Social Me tým na pozici Content Creator a má na starosti značky Eucerin a Corny.